Lasit ja tynnyri © Depositphotos.com/Valentyn
Volkov

Suomen Paras Olut 2023 osallistujat!

Kilpailuun tulevat tuotteet rekisteröidään kilpailuportaaliin. Kirjautuminen tapahtuu oikean yläreunan kirjaudu-valinnalla. Jos panimonne on osallistunut aiemmin kilpailuun, toimivat samat käyttäjätunnukset edelleen. Jos salasana on unohtunut, uuden saa kirjautumisikkunan salasanan uusimisvalinnalla. Jollei panimollanne ole vielä tunnuksia, ne saa oikean yläreunan rekisteröidy-valinnalla. Rekisteröitymisen jälkeen menee päivä-kaksi kunnes tunnukset on aktivoitu, aktivoinnista ilmoitetaan sähköpostilla.

Kilpailuportaalin lähettämissä sähköposteissa on havaittu ongelmia. Jollei vastaus saavu muutamassa minuutissa tarkastakaa myös mahdolliset roskapostikansiot.

—

Mikä Vaahtokukka?

Kiinnostaako olutkoulutus?  Tarvitseeko yrityksesi oluttastingin virkistyspäivään?  Haluaako olutseurasi syventävän luennon jostain olutmaailman kiinnostuksen kohteesta?  Tympiikö panimosi viranomaisraportointi?  Oletko miettimässä olutkilpailujen järjestämistä? » Ota yhteyttä — Vaahtokukka voi auttaa!

Vaahtokukka on olutalalla toimiva yritys joka kouluttaa, konsultoi, järjestää olutkilpailuja tai maisteluita ja tuottaa sovelluspalveluita panimoillesi.

Kuka Vaahtokukka?

Yrityksen selkärankana on Kari Likovuoren yli kahdenkymmenen vuoden laaja-alainen kokemus olutalasta.  Hän on toiminut mm.  olutkilpailujen järjestäjänä, panimomestarina ja toimitusjohtajana Stadin Panimossa, olutkirjoittajana ja olutjärjestöaktiivina.  Kari Likovuori valittiin Hyväksi Tuomaaksi vuonna 2003.